X
تبلیغات
نماشا
رایتل

بروکلی

یکشنبه 12 خرداد 1387 ساعت 20:38

 

          

                                         

 

VITAMINS

Vitamin A - 19809 iu
Vitamin C - 161.7.0 mg
Niacin - 8.0 mg
Folate - 310 mcg
Vitamin B1 (thiamine) - .73 mg
Vitamin B6 - .62 mg
Vitamin E - 11 mg
Vitamin K - 118 mg
Contains som
e other vitamins in small amounts


MINERALS

Potassium - 1499 mg
Phosphorus - 358 mg
Magnesium - 118 mg
Calcium - 516 mg
Sodium - 245 mg
Selenium - 5.7 mg
Iron - 5.5 mg
Contains zinc, manganese and others 

 

 

ساقه بروکلی باید سفت بوده و سر آن بنفش یا سبز تیره باشد.

غنچه های آن بایدبه صورت بسته باشد و گلهای آن زرد نشده باشد.

بروکلی را می توانید 3 روز یا بیشتر در یخچال نگهداری کنید.

قبل از استفاده  بروکلی را خوب با آب بشویید و برگها و ساقه های سفت آن را جدا کنید و ساقه های نازک و گلهای کوچک آن را خرد کرده و استفاده کنید.


ـ بروکلی شما را از سرطان سینه محافظت می کند:
برخی از سبزیها مانند بروکلی، حاوی ماده ضد سرطان سینه است.


پزشکان می گویند که سبزیهای برگدار(مانند بروکلی و کلم پیچ)به شکل طبیعی حاوی ماده شیمیایی سلفورافان است که از رشد و افزایش سلولهای سرطانی در سینه جلوگیری می کند.


محققان معتقدند که مواد موجود در کلم بروکلی بدون ایجاد اختلال در ساز و کار سلولهای طبیعی، سلولهای سرطانی را(در 2 نوع سرطان تخمدان و لوزالمعده) از بین می برد.


بر اساس نتایج پژوهشی در فرانسه، ماده ای در کلم بروکلی وجود دارد که باکتریهای معده را از بین می برد. دانشمندان می گویند که یکی از راههای خوب برای پیشگیری از ابتلا به بیماریهای معده و روده ( به ویژه در کشورهای درحال توسعه) خوردن کلم بروکلی است.


 

 

 

محققان دانشگاه Warwickدریافته اند که جوشاندن سبزیجاتی مانند بروکلی، کلم سبز و گل کلم، بشدت به خواص ضد سرطانی آنها صدمه می زند.


به گزارش «ساینس دیلی» محققان، اثر پختن از طریق جوشاندن ، بخار دهی و «میکروویو» را بر محتوای «گلوکوزینولات» این سبزیجات بررسی کرده و دریافتند جوشاندن آسیب شدیدی به محتوای «گلوکوزینولات» های مهم آنها وارد می کند.

برای مثال کاهش محتوای کل «گلوکوزینولات» بروکلی پس از 30 دقیقه جوشاندن 77 درصد ، برای گل کلم 75 درصد و برای کلم سبز 65 درصد است.

این درحالی است که سایر روشهای پخت شامل بخار پز کردن و پخت با «میکروویو» تاثیر چندانی بر محتوای «گلوکوزینولات» سبزیجات ندارد.


همچنین ذخیره کردن این سبزیجات در دماهای خیلی پایین مانند منهای 85 درجه سانتی گراد به این ترکیبات سبزیجات صدمه شدید وارد می کند.



 

نظرات (5)
یکشنبه 12 خرداد 1387 ساعت 21:48
سلام دوست عزیز، خسته نباشی ...

دلتنگ ناصریا آپدیت شد با :

دیر زمانیست که بارانی ام ....

http://deltange-naseria.blogsky.com

منتظر حضور گرمت هستم ....

موفق باشی ...
امتیاز: 0 0
سه‌شنبه 14 خرداد 1387 ساعت 13:48
سلام. ممنون بابت تبریکت.
امتیاز: 0 0
یکشنبه 19 خرداد 1387 ساعت 10:01
سلام مانلی عزیز! واقعا نمی دانستم که کلم بروکلی اینهمه فواید دارد. جالب اینکه در ایران طرفدار زیادی ندارد. متشکرم بابت زحمتی که برای جمع آوری و تایپ آن کشیدید. شدیدا پیگیر مطالب وبلاگتان هستم و ممنون!
امتیاز: 0 0
یکشنبه 19 خرداد 1387 ساعت 10:19
راستی مانلی جان یک سوال خیلی مهم هم دارم و حوشحال می شوم اگر راهنمایی ام کنی. اینجا برای کودکان قطره اهن تجویز نمی شود. از ایران برایم قطره فروس سولفات آورده اند. می خواهم بدانم چقدر از این قطره باید به آراز بدهم با توجه به اینکه ویتامین آ+د هم مصرف می کند...
امتیاز: 0 0
دوشنبه 20 خرداد 1387 ساعت 11:01
مانلی جان سلام
خوبی؟ کی میایین این طرفی؟!! بهم خبر بده.

مرسی از اطلاعات مفیدت. :)
امتیاز: 0 0
نظر شما
نام :
ایمیل :
وب/وبلاگ :
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد